Cpld frekvences meeriitaajs

Re: Cpld frekvences meeriitaajs

Atbildētlietotājs jeecha rakstīja 28 Jūlijs 2010, 00:58

zzz, tak protams ka nesniegs nekaadu zveerestu. Man liekas Epis veel nav izpratis kaa tad uz PICa kursh darbojas ar 4 MIPS var skaitiit impulsus ar frekvenci 30Mhz.

P.S. Kaada jeega sacensiibai - tak pilns nets ar sheemaam un kodu PIC un AVR meeriikljiem. Neko grandiozi jaunu shai jomaa atklaat diez vai kaads varees;
P.P.S. Savaa zinjaa stiliigi (bet pilniigi nepraktiski) buutu uzbuuveet frekvenchmeeru bez integreetajaam sheemaam ;)
P.P.P.S. Indikaaciju 8 7-segmentu displejiem var uztaisiit arii ar 9 kaajaam (google: charlieplexing). Vai arii 8 kaajaam (ar aareejiem BCD->7seg un 3->8 dekoderiem).
jeecha
Elektroniķis

Atbildes: 553
Pievienojies: 15 Oktobris 2007, 18:38

Atbildētlietotājs JDat rakstīja 28 Jūlijs 2010, 01:08

Nez, a var ar vienu kāju. :lol: gan jau ka var. :lol: vai vispār bez ne vienas. :D
Man kautkā izskatās, ka tu (EPIS) rēķini X koordinātu pirms 2 dienām, kad grieznis vēl stāvēja plauktā, bet Y - šobrīd uz virpas. (C) Velko
JDat
Elektronikas fanāts

Atbildes: 1072
Pievienojies: 13 Janvāris 2009, 22:02
Atrašanās vietas: Rīga

Atbildētlietotājs next rakstīja 28 Jūlijs 2010, 01:29

Var var.
Picam uz paartaukuma apstraades laiku mainiiju OSCCAL regjistru un ar iisviljnju radio klausiijos taktsfrekvenci.
Beskontaktnaja otladka, taa saciit. :-)
next
Elektroniķis

Atbildes: 567
Pievienojies: 18 Marts 2007, 15:23

Atbildētlietotājs JDat rakstīja 28 Jūlijs 2010, 10:57

next rakstīja:Var var.
Picam uz paartaukuma apstraades laiku mainiiju OSCCAL regjistru un ar iisviljnju radio klausiijos taktsfrekvenci.
Beskontaktnaja otladka, taa saciit. :-)

Un ar FM modulāciju ja ir iespējams. :D
Man kautkā izskatās, ka tu (EPIS) rēķini X koordinātu pirms 2 dienām, kad grieznis vēl stāvēja plauktā, bet Y - šobrīd uz virpas. (C) Velko
JDat
Elektronikas fanāts

Atbildētlietotājs JDat rakstīja 28 Jūlijs 2010, 14:43

Epis rakstīja:...es tagat neatceros vai bīju aizdomājies par šo variantu agrāk, vai man tikai tagat pieleca :D nu ja agrāk būtu pielecis tad es neteiktu ka CPld ir lētākais variants kā uztaisīt to FMmetru, laigan IO vadu skaits ko vaig tiem ciparu indikātoriem ir vispār paliels...

Epy, ja tu parādītu elektrisko shēmu savam CNC, tad noteikti varētu pietiekoši nopotimizēt arī tavu CNC un (nedod dievs) izrādīsies, ja tur nemaz nevajag FPGA.
JDat
Elektronikas fanāts

Iepriekšējais

Atgriezties uz FPGA, CPLD, 74xx loģikas

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis